Lopen

Loopliefhebbers kunnen hier ook zeker hun hartje ophalen... In de bossen kan je een heuse trailrun doen. Elk jaar wordt in december een 'natuurloop' georganiseerd. Je kan kiezen tussen verschillende afstanden. Het parcours loopt door het mooie landschap en de bossen van Beselare en Zonnebeke.

Zwembad Ieper - Bellewaerde

Het zwembad van Bellewaerde is op nauwelijks 5 min rijden van Woodhouse. De kinderen kunnen er volop spelen in het waterpark. Er is een apart gedeelte met leuke glijbanen.
Als je liever baantjes wil trekken, dan kan je naar het recent vernieuwde zwembad van Ieper.

https://www.ieper.be/zwembad
https://aquapark.bellewaerde.be

Wandelingen

Woodhouse94 is het ideale startpunt om mooie wandelingen doorheen het heuvelachtige landschap te maken of in de verschillende aanpalende of nabijgelegen bossen. Wij stellen een aantal mooie uitgestippelde wandelingen voor. Volop genieten van natuur en omgeving!

Fietsen

Met de fiets is Woodhouse94 de ideale uitvalsbasis richting Kust, Heuvelland, Frankrijk...   
Voor de grote en kleine fietsliefhebber zijn er talrijke mogelijkheden.  Zowel familiefietstochten als ritten met racefiets of MTB : voor elk wat wils!  Ook daarvoor stellen wij een aantal fietstochten voor langs de mooie weggetjes in het prachtig glooiende landschap.  Het is sporten en tegelijk op en top genieten!